Παραθεριστικός Οικοδομικός Συνεταιρισμός Εμπόρων Νομού Ηρακλείου

Αρχική Νέα
Νέα
Προϋπολογισμός 2012

 
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2010

 
Αγαπητά Μέλη

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΔΟΣ 1770

ΑΡ. 28 ΤΗΛ. 2810- 341563 & 287244.

WWW.poseni.gr  - e.mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

 

Ηράκλειο 20/11/2011

 

 

Αγαπητά Μέλη,

 

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με προγενέστερη επιστολή μας, την 13/10/2011 εγκρίθηκε μετά από μεγάλες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου η ένταξή μας στο άρθρο 24 με την με αρ.44410 απόφαση  της Δ/νσης  Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Υ.ΠΕΚΑ το οποίο σημαίνει ότι τώρα μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε στα εν περιλήψη παρακάτω βήματα:

 

Σην νέα Πολεοδομική Μελέτη με νέα Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (με νέα θέση  του βιολογικού καθαρισμού κλπ) όπου εκεί θα οριστικοποιηθούν και οι τελικές θέσεις των 633 μερίδων.

Ακολουθεί το τελευταίο στάδιο μελετών δηλαδή η μελέτη εφαρμογής της  πολεοδομικής μελέτης στο έδαφος καθώς και οι μελέτες των έργων υποδομής δηλαδή οι  μελέτες πλήρους υλοποίησης του όλου πολεοδομικού  σχεδιασμού της έκτασης του Συνεταιρισμού ( οδοποιία , ύδρευση, αποχέτευση, φωτισμός, βιολογικός καθαρισμός κλπ.).

 

Με την έγκριση της μελέτης εφαρμογής ήμαστε πλέον έτοιμοι να αρχίσουμε τα έργα υποδομής. Όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε περάσει στην ουσία και για να πραγματοποιηθούν οι εργασίες αυτές, ώστε να υλοποιηθεί ο σκοπός και να φτάσουμε στην κλήρωση των οικοπέδων θα πρέπει να εξοφλήσετε άμεσα τις οικονομικές σας

υποχρεώσεις. Τώρα που ξεμπλοκάραμε από τους κρατικούς μηχανισμούς να μην γίνουμε εμείς οι ίδιοι το εμπόδιο για να κωλυσιεργεί η ολοκλήρωση του σκοπού μας.

Σας παρακαλούμε λοιπόν όσοι έχετε οικονομικές υποχρεώσεις να τις ταχτοποιήσετε  άμεσα για την εύρυθμη λειτουργία του Συνεταιρισμού μας.

 

Για πληροφόρηση του υπολοίπου του λογαριασμού σας μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Συνεταιρισμού  από ώρα  9:00π.μ έως 2:00 μ.μ. στα τηλέφωνα  2810- 287244 & 2810-341563.

Επίσης  για την ταχύτερη ενημέρωσή σας για οποιαδήποτε εξέλιξη ή θέμα υπάρξει στον Συνεταιρισμό (καθώς επίσης και για λόγους οικονομίας) αποστείλετε το email σας στην Δ/νση   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Μπότης – Μαθιουδάκης Παναγιώτης

 
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 12/12/11

 

Αριθμ.Πρωτ.                                                                          Ηράκλειο  18/11/2011

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ¨ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε.¨

 

Προς όλα τα μέλη του ¨Παραθεριστικού Οικοδομικού

Συνεταιρισμού Εμπόρων Ν. Ηρακλείου¨.

 

Ενταύθα

 

Κυρίες και Κύριοι,

 

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, στην Λ. Δημοκρατίας αρ.10 την 12/12/2011 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 18:00.

 

Επειδή, για την νόμιμη συγκρότηση της Γενικής Συνέλευσης, απαιτείται η παρουσία των τριών τετάρτων (¾) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του Συνεταιρισμού, που όμως είναι δύσκολο να  επιτευχθεί κατά την ως άνω ημερομηνία,    η Γ.Σ. θα συνέλθει τελικά την επόμενη Δευτέρα 19/12/2011 , στον ίδιο τόπο και την ίδια  ώρα, οπότε οι εργασίες της, θα πραγματοποιηθούν υποχρεωτικά, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών, τα οποία θα παρευρεθούν (άρθρο 20 Καταστατικού).

 

 

Η παρουσία όλων την  19 Δεκεμβρίου 2011 είναι επιβεβλημένη.

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1. Ενημέρωση  από το Διοικητικό Συμβούλιο για την πορεία του             Συνεταιρισμού -  πεπραγμένα  χρήσης 2011.

2.   Έγκριση Ισολογισμού χρήσης ( από 1/1/2010 έως 31/12/2010).

3.   Έγκριση Προϋπολογισμού 2012.

 

Αντίγραφα του Προϋπολογισμού 2012 θα είναι διαθέσιμα  στα γραφεία του Συνεταιρισμού μας, στην Γενική Συνέλευση καθώς επίσης θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα μας  www.poseni.gr.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας

 

Μαθιουδάκης –Μπότης Παναγιώτης                                Γιάνναρης Νικόλαος

 

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL