Παραθεριστικός Οικοδομικός Συνεταιρισμός Εμπόρων Νομού Ηρακλείου

Αρχική Νέα
Νέα
01/12/2010 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αριθμ.Πρωτ. Ηράκλειο 01/11/2010
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ¨ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε.¨

Προς όλα τα μέλη του ¨Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Εμπόρων Ν. Ηρακλείου¨.

Ενταύθα

Κυρίες και Κύριοι,

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στo συνεδριακό κέντρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, στην οδό Λ. Ικάρου 5 , την 24 Νοεμβρίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 απογευματινή.

Επειδή, για την νόμιμη συγκρότηση της Γενικής Συνέλευσης, απαιτείται η παρουσία των τριών τετάρτων (¾) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του Συνεταιρισμού, που όμως είναι δύσκολο να επιτευχθεί κατά την ως άνω ημερομηνία, η Γ.Σ. θα συνέλθει τελικά την επόμενη Τετάρτη 1/12/2010 , στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, οπότε οι εργασίες της, θα πραγματοποιηθούν υποχρεωτικά, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών, τα οποία θα παρευρεθούν (άρθρο 20 Καταστατικού).

Η παρουσία όλων την 1η Δεκεμβρίου είναι επιβεβλημένη. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Ενημέρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο για την πορεία του Συνεταιρισμού .
2. Έγκριση Ισολογισμού χρήσης ( 01/01/2009 -31/12/2009).
3. Έγκριση Προϋπολογισμού 2011.

Ο Πρόεδρος Μαθιουδάκης –Μπότης Παναγιώτης
Ο Γ. Γραμματέας  Γιάνναρης Νικόλαος

 

 

 

 
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ
Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΔΟΣ 1770 ΑΡ. 28
ΤΗΛ. 2810- 341563 & 287244.
WWW.poseni.gr – e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.Ηράκλειο 01/09/2010


Αγαπητά μέλη,

Μετά από την ενημέρωση που σας κάναμε  δια επιστολής μας την 12/2/2010, για την εξέλιξη των αδειοδοτήσεων του Συνεταιρισμού, ότι δηλαδή με πρωτοβουλία μας επισκευθήκαμε το αρμόδιο Υπουργείο  μαζί με Προέδρους  άλλων Συνεταιρισμών και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος με αισιοδοξία σας ανακοινώσαμε ότι μας υποσχέθηκε ο υφυπουργός κος Μωραίτης, πως  θα κάνει μια τριμελή ή πενταμελή επιτροπή για να ελέγχει τάχιστα τους φακέλους και  χωρίς πολλές διαδικασίες να εγκρίνει , εφ’ όσον έχουμε τις προϋποθέσεις ( που τις έχουμε)  δηλαδή τις άδειες.    Μετά λύπης μας σας πληροφορούμε  ότι αυτό δεν έγινε.
Παρά ταύτα, όσον αφορά το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., με μεγάλες προσπάθειες και πολλά ταξίδια προς το Υπουργείο, επισκέψεις στους αρμόδιους υπαλλήλους καθώς και την βοήθεια της Βουλευτού κας Σκραφνάκη Μαρίας και του ιδιαιτέρου της κου Γιώργου Μπάκου και του μέλους μας  κου Διογένη Μπάκιντα ο οποίος γνωρίζει τα θέματα του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. από το παρελθόν, καταφέραμε να περάσουμε τον σκόπελο που λέγεται καταλληλότητα και να προχωρήσει ο φάκελος προς την νομική υπηρεσία για έλεγχο των συμβολαίων.     Εδώ όπως αντιλαμβάνεστε θα γίνει άλλη μια μάχη, για να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος γρήγορα, ούτως ώστε να πάμε για έγκριση της Πολεοδομικής Μελέτης την οποία δυστυχώς πρέπει να  ξανακάνουμε από την αρχή και εδώ πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, διότι όπως έχομε  πληροφορηθεί χρειάζεται αρκετός χρόνος για να περάσει η έγκριση αυτή.

Τον χρόνο ελέγχου από την νομική υπηρεσία , δεν μπορούμε   να σας τον  προσδιορίσουμε , διότι έχουμε χάσει κάθε εμπιστοσύνη στις υποσχέσεις του Υπουργείου.  Σας βεβαιώνουμε  όμως ότι  θα το παλέψουμε όσο μπορούμε  και με την βοήθεια της βουλευτού  που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον , πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να περάσει σύντομα ούτως ώστε να φθάσουμε σε ένα σημείο για να μπορέσουμε επιτέλους να μοιράσουμε τα οικόπεδά μας.

Οφείλουμε  να σας πούμε ότι από τους τελευταίους ελέγχους του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ως προς την έγκριση καταλληλότητας, είχαν προτείνει την αφαίρεση  από το σύνολο  προς πολεοδόμηση, έκταση 150  στρεμμάτων. Δηλαδή 150 μερίδες, διότι η έκταση προς πολεοδόμηση θα γινόταν 500 στρέμματα  αντί των 647 που είναι η έκτασή μας  α) λόγω κλίσεων άνω του 35%   β) για τον χώρο δημιουργίας του βιολογικού καθαρισμού εκτάσεως περίπου 17 στρεμμάτων, πράγμα  που σημαίνει ότι μας έκοβαν 150 μερίδες, αλλά με αλλεπάλληλες επισκέψεις  στο Υπουργείο και προσπάθειες, καταφέραμε να μας αφαιρέσουν περίπου μόνο 24 στρέμματα  δηλαδή 13 μερίδες + τα υπόλοιπα για κοινόχρηστους χώρους.
Μετά από αυτήν την αφαίρεση το Υπουργείο προτείνει την έκταση του κάθε μετόχου να είναι 490 μ2  αντί 500 μ2  ούτως ώστε να καλυφθούν οι 13 μερίδες που μας έκοψαν.

Οφείλουμε  να σας ενημερώσουμε για την πορεία του Συνεταιρισμού από την ημέρα που ιδρύθηκε  ( που οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε  ) ότι οι προηγούμενες διοικήσεις το έτος 2000 είχαν καταφέρει να πάρουν έγκριση καταλληλότητας και το 2002 προέγκριση πολεοδομικής μελέτης.   Όμως το 2004 η τότε κυβέρνηση  και το αρμόδιο Υπουργείο έθεσε το θέμα ΠΕΡΠΟ ( περιοχή ειδικά ρυθμιζόμενης πολεοδόμησης) για το οποίο έγινε η μελέτη από τον ΟΑΝΑΚ και εγκρίθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 . Ίσως εάν δεν υπήρχε αυτός ο όρος ΠΕΡΠΟ πιθανόν αυτή την στιγμή να είχε οικοδομηθεί ο Συνεταιρισμός.
Όπως αντιλαμβάνεσθε όταν αναλάβαμε  την διοίκηση κατόπιν εντολής σας, ξεκινήσαμε όλες τις διαδικασίες από την αρχή, γιατί το ΠΕΡΠΟ ακύρωσε τις προηγούμενες εγκρίσεις για αδειοδοτήσεις  Συνεταιρισμών.

Ελπίζουμε ότι η επιμονή μας να ολοκληρώσουμε το όνειρο όλων μας, να σας βρίσκει σύμφωνους.  Ο δρόμος δεν σας το κρύβουμε είναι αρκετά δύσκολος, όμως θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φθάσουμε  τον στόχο μας.

Μετ’ εξαιρέτου τιμής σας αποστέλλομε φιλικούς χαιρετισμούς.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                          

Μαθιουδάκης – Μπότης Παναγιώτης                      Γιάνναρης Νικόλαος

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ
Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥΑριθμ. Πρωτ. ……                                                                Ηράκλειο      8/11/2009             ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε.


Προς όλα τα μέλη του Παραθεριστικού οικοδομικού
Συνεταιρισμού Εμπόρων Ν.  Ηρακλείου.


Ενταύθα

Κυρίες και Κύριοι,

Καλείστε σε Καταστατική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στο συνεδριακό κέντρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, στην οδό Λ. Ικάρου 5, την 07 Δεκεμβρίου 2009, ημέρα  Δευτέρα  και ώρα 16 : 00 απογευματινή.

Επειδή για την νόμιμη συγκρότηση της Γενικής Συνέλευσης, απαιτείται η παρουσία των τριών τετάρτων (3/4) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του Συνεταιρισμού, που όμως είναι δύσκολο να επιτευχθεί κατά την ως άνω ημερομηνία, η Γ.Σ. θα συνέλθει τελικά την επόμενη Δευτέρα 14/12/2009, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, οπότε οι εργασίες της, θα πραγματοποιηθούν υποχρεωτικά, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών, τα οποία θα παρευρεθούν (άρθρο 20 του Καταστατικού).


Η παρουσία όλων την 14η Δεκεμβρίου είναι επιβεβλημένη.


ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.    Τροποποίηση του άρθρου 22 του καταστατικού μας.


Στις 24/11/2008 με επιστολή μας στο νομικό τμήμα του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ρωτήσαμε για το πώς θα τροποποιήσουμε το άρθρο 22 του καταστατικού μας

ώστε το κάθε μέλος να μπορεί να εκπροσωπήσει συγκεκριμένο ( 1 ή 2 ) αριθμό μελών και όχι περισσότερους, όπως μέχρι τώρα συμβαίνει.  Τον Μάρτιο του 2009 μας απάντησαν με σχετικό έγγραφό τους ότι για να γίνει αυτό απαιτείται απόφαση Γενικής Συνέλευσης με την απόλυτη πλειοψηφία του άρθρου 5 παρ.8 του Π.Δ.93/87, δηλαδή με το 50 + 1 των εγγεγραμμένων μελών.
Κατόπιν αυτού σας παρακαλούμε να παραβρίσκεστε όλοι σε αυτήν την καταστατική Γενική Συνέλευση γιατί δεν μπορεί να γίνει τροποποίηση εάν ο αριθμός των μελών που θα ταχθεί υπέρ της τροποποίησης του παραπάνω άρθρου δεν υπερβαίνει τα  319 μέλη ( 50 + 1 ).
Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιουδάκης – Μπότης Παναγιώτης                            Γιάνναρης Νικόλαος

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Αριθμ.Πρωτ.                                                                          Ηράκλειο  8/11/2009
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ¨ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε.¨

Προς όλα τα μέλη του ¨Παραθεριστικού Οικοδομικού
Συνεταιρισμού Εμπόρων Ν. Ηρακλείου¨.

Ενταύθα

Κυρίες και Κύριοι,

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στo συνεδριακό κέντρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, στην οδό Λ. Ικάρου 5 , την 7 Δεκεμβρίου 2009, ημέρα Δευτέρα   και ώρα 19:00 απογευματινή.

Επειδή, για την νόμιμη συγκρότηση της Γενικής Συνέλευσης, απαιτείται η παρουσία των τριών τετάρτων (¾) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του Συνεταιρισμού, που όμως είναι δύσκολο να  επιτευχθεί κατά την ως άνω ημερομηνία,    η Γ.Σ. θα συνέλθει τελικά την επόμενη Δευτέρα 14/12/2009 , στον ίδιο τόπο και την ίδια  ώρα, οπότε οι εργασίες της, θα πραγματοποιηθούν υποχρεωτικά, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών, τα οποία θα παρευρεθούν (άρθρο 20 Καταστατικού).

Η παρουσία όλων την14η  Δεκεμβρίου είναι επιβεβλημένη.


ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.    Ενημέρωση  από το Διοικητικό Συμβούλιο για την πορεία του             Συνεταιρισμού .
2.    Έγκριση Προϋπολογισμού 2010.Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γ. Γραμματέας
Μαθιουδάκης –Μπότης Παναγιώτης                                Γιάνναρης Νικόλαος

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Γενική Συνεύλευση 15/06/09
ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Αριθμ.Πρωτ. 370 Ηράκλειο 14/05/2009ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε.
Προς όλα τα μέλη του Παραθεριστικού Οικοδομικού
Συνεταιρισμού Εμπόρων Ν.Ηρακλείου.

Ενταύθα

Κυρίες και Κύριοι,
Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στο συνεδριακό κέντρο της Παγκρήτικας Συνεταιριστικής Τράπεζας, στην οδό Λ. Ικάρου 5, την 08η Ιουνίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 απογευματινή.
Επειδή, για την νόμιμη συγκρότηση της Γενικής Συνέλευσης, απαιτείται η παρουσία των τριών τετάρτων τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του Συνεταιρισμού, που όμως είναι δύσκολο να επιτευχθεί κατά την ως άνω ημερομηνία, η Γ.Σ. θα συνέλθει τελικά την επόμενη Δευτέρα 15/06/2009, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα οπότε οι εργασίες της, θα πραγματοποιηθούν υποχρεωτικά, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών, τα οποία θα παρευρεθούν(άρθρο 20 Καταστατικού).

Η παρουσία όλων την 15η Ιουνίου είναι επιβεβλημένη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ενημέρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο για την πορεία του Συνεταιρισμού.
2.Έγκριση Ισολογισμού χρήσης 2008.
ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ
Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε.
ΟΔΟς 1770 ΑΡ.28 ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΤΗΛ 2819-341563 & 287244Ηράκλειο 14/05.2009

Κύριοι Μέτοχοι,

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο (από 20/7/2008) αποτελούμενο από τους:
1. Μαθιουδάκη-Μπότης Παναγιώτης Πρόεδρος
2.Θεοδωρόπουλος Αθανάσιος Αντιπρόεδρος
3.Γιάνναρης Νικόλαος Γ.Γραμματέας
4.Παρηγόρης Ιωάννης Ταμίας
5.Βαλούρδος Στυλιανός Μέλος
σας ενημερώνει:
Α) Μετά από τηλεφωνικές επαφές που είχαμε με το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και με προσωπικές επισκέψεις στο Αρμόδιο Υπουργείο στις 24/12/2008 πήραμε την γνωμοδότηση για την χορήγηση βεβαίωσης κατά την παρ.6 του άρθρου 24 του Ν.2208/97 για την οικιστική αξιοποίηση (Οικοδομικός Συνεταιρισμός) έκτασης περίπου 637,00 στρεμμάτων για την εξυπηρέτηση χρήσεων παραθεριστικής κατοικίας. Δηλαδή την θετική γνωμοδότηση (προέγκριση) για την Περιβαλλοντική μας μελέτη.
Στην συνέχεια αντιμετωπίζουμε αδικαιολόγητες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε όσον αφορά την έκδοση βεβαίωσης κατά την παράγραφο 6 του άρθρου 24 του Ν 2508/97 για την Πολεοδόμηση του Οικισμού. Δεν περιμέναμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δυσκολίες, γιατί μας ζητάνε να βγάλουμε εκ νέου συμπληρωματικά στοιχεία. Αυτή η βεβαίωση έπρεπε να μας είχε δοθεί από τον Ιανουάριο. Θα κάνουμε δυναμική παρέμβαση όσο πιο γρήγορα μπορούμε (μόλις συγκεντρώσουμε τα συμπληρωματικά στοιχεία) και πιστεύουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες το συντομότερο δυνατό.
το Νεοεκλεγέν Συμβούλιο διαχειρίζεται και προστατεύει την περιουσία των μελών του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ολοκληρώσουμε το πολυετές ανεκπλήρωτο όνειρο μας.
Β) Μετά την δέσμευσή μας να ξεκαθαρίσουμε το θέμα των πληρεξουσίων, όσο αφορά τις ψηφοφορίες, στείλαμε στο δικαστικό τμήμα του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε σχετική επιστολή την 24/11/2008. Στις 11/03/2009 λάβαμε απάντηση με την οποία μας λένε πως η τροποποίηση άρθρου του καταστατικού μας μπορεί να γίνει κατόπιν αποφάσεως της Γενικής Συνέλευσης των Μελών μας με την απόλυτη πλειοψηφία του άρθρου 5 παρ.8 του Π.Δ. 93/87.
Το προαναφερθέν άρθρο αναφέρει: << Για την τροποποίηση του καταστατικού απαιτείται απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών, που λαμβάνεται με απόλυτη πλειοψηφία των εγγεγραμμένων μελών, ανεξάρτητα αν κατά τη λήψη της σχετικής απόφασης ορισμένα μέλη έχουν αποχωρίσει ή αποβιώσει, εφόσον διαρκεί η διαχειριστική περίοδος.>>
Απόλυτη πλειοψηφία σημαίνει, το μισό πλέον ενός των εγγεγραμμένων Μελών.

Γ) Με εισαγγελική παραγγελία διεξάγεται ο έλεγχος των παλιών οικονομικών χρήσεων και είμαστε εν αναμονή αποφάσεως του Κυρίου Εισαγγελέα για την οποία θα σας ενημερώσουμε.

Δ) Επίσης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όσους έχουν καθυστερήσει την εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων προς τον Συνεταιρισμό εάν είναι δυνατόν να τακτοποιήσετε αυτές έστω και εν μέρει, επειδή αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παρεμπόδιση υλοποίησης του σκοπού μας καθώς και την βλάβη των συμφερόντων των υπόλοιπων Μελών του Συνεταιρισμού.

Ε) Για την έγκαιρη ενημέρωση σας έχουμε αναρτήσει ιστοσελίδα στο internet με την διεύθυνση www.poseni.gr Για οποιαδήποτε άλλη πληροφόρηση είμαστε στην διάθεση σας στο γραφείου του Συνεταιρισμού ή στα τηλέφωνα 2810-341563 και 2810-287244Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μαθιουδάκης-Μπότης Παναγίωτης Γιάνναρης Νικόλαος 
Νέα

- ΘΕΜΑ 24-12-2008

Γνωμοδότηση για τη «Χορήγηση Βεβαίωσης κατά την παρ.6 του άρθρου 24 του Ν. 2508/97 » για την οικιστική αξιοποίηση (Οικοδομικός Συνεταιρισμός) έκτασης περίπου 637,00 στρεμμάτων, στη θέση «ΝΗΣΑ- ΑΓΟΡΑΣΤΗ» στο Τοπικό Διαμέρισμα Μιλάτου, της κοινότητας Βραχασίου του Νομού Λασιθίου, ιδιοκτησίας του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Εμπόρων Νομού Ηρακλείου για την εξυπηρέτηση χρήσεων παραθεριστικής κατοικίας.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL