Παραθεριστικός Οικοδομικός Συνεταιρισμός Εμπόρων Νομού Ηρακλείου

Αρχική Νέα
Νέα
Γενική εκμετάλευση 2017

 
Ισολογισμός 2017

 
ΣΥΓΚΡΌΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε.

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ
Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ   ΣΥΝ.Π.Ε
ΟΔΟΣ 1770 ΑΡ.28
Τηλ.2810-341563 & 287244
www.poseni.gr -  mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ηράκλειο 12/1/2018

 

Ο  Παραθεριστικός Οικοδομικός  Συνεταιρισμός Εμπόρων Ν. Ηρακλείου ενημερώνει τα Μέλη του  ότι   πραγματοποιήθηκε η  συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέν  Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου, η οποία έχει ως εξής:

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος:           ΜΠΟΤΗΣ – ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου                    
Αντιπρόεδρος:     ΠΕΝΤΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου                                                     
Γ. Γραμματέας :   ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του Γεωργίου
Ταμίας:                 ΠΑΡΗΓΟΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του Γεωργίου         
Μέλος:                 ΒΑΡΓΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Μιχαήλ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος:     ΡΟΓΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου                                 
Μέλος:           ΓΙΑΚΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του Εμμανουήλ                                             
Μέλος :           ΝΕΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου

 

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας

Μπότης – Μαθιουδάκης Παναγιώτης                           Γιάνναρης Νικόλαος

 
Επιστολή προς Υπουργό κ.Σταθάκη

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ
Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΔΟΣ 1770 ΑΡ.28
Τ. 71202    ΤΗΛ. 2810-341563
E-mail  info@ poseni.gr

Ηράκλειο 17/7/2017

 

Kύριε   Ξιφαρά καλημέρα,

Κατόπιν  της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχατε με τον Βουλευτή Ηρακλείου κο  Ηγουμενίδη για το θέμα μας, σας αναφέρω συνοπτικά τα τελευταία γεγονότα του Συνεταιρισμού  μια και δεν έχει νόημα να αναφερθώ στην μακρόχρονη ταλαιπωρία μας.
Ο Συν/σμός  ιδρύθηκε το 1991 και απαριθμεί 633 Μέλη.  Όπως θα δείτε και στα συνημμένα  έγγραφα έχουμε πάρει έγκριση της Πολεοδομικής και Περιβαλλοντικής Μελέτης με υπογραφή από τον Υπουργό κο Σκουρλέτη πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι  για να πάει ο φάκελός μας στο ΣτΕ προς επικύρωση.
Τότε ξαφνικά  για πρώτη φορά  το ΣτΕ ζήτησε εκτός της εγκεκριμένης Πολεοδομικής και Περιβαλλοντικής Μελέτης και Μελέτη ΣΜΠΕ.
Παρόλο που το τμήμα περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ εισηγήθηκε ότι σαν ιδιωτική πολεοδόμηση δεν έχουμε υποχρέωση για μελέτη ΣΜΠΕ εμείς κάναμε την συμπληρωματική  περιβαλλοντική τεχνική  έκθεση η οποία μας πήγε πίσω 8 μήνες .
Στην συνέχεια  εγκρίθηκε από την  Δ/νση περιβαλλοντικής αδειοδότησης με τα σχετικά έγγραφα Α.Π.26649   και  26651 /1-6-2017 που σας εσωκλείω  , μετά  ξαναγύρισε  στο  νομοθετικό τμήμα,  αρμόδιο για την προώθηση του φακέλου στο ΣτΕ με το με αρ. πρωτ.28781/23-6-2017 έγγραφο, όπου και βρίσκεται τώρα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το νομοθετικό τμήμα μας είπαν ότι    θα πρέπει να υπογραφεί  εκ νέου  από τον Υπουργό κο Σταθάκη  για να αποσταλεί τελικά  όλος ο φάκελος στο ΣτΕ προς επικύρωση.

Παρακαλώ όπως ενημερωθείτε  από το αρμόδιο γραφείο  του νομικού τμήματος επί της διαδικασίας και να παρέμβετε για την ολοκλήρωση  της ώστε να σταλεί ο φάκελός μας στο ΣΤΕ  το συντομότερο, για να μπορεί να ξεκινήσει η επένδυση και εμάς και του  όμορου Συνεταιρισμού ΟΤΕ για  να μη χαθεί το ενδιαφέρον επένδυσης των Ολλανδών Μελών μας λόγω καθυστέρησης, από την στιγμή που ενώ έχουμε ολοκληρώσει την διαδικασία και πάλι μας γυρνάτε πίσω.

Ο Συνεταιρισμός μας έχει ήδη περάσει την απίστευτη ταλαιπωρία 25 και πλέον χρόνων , έχουμε αρκετά μεγάλο χρηματικό απόθεμα ώστε να επενδύσουμε άμεσα στην αγορά για την υλοποίηση έργων υποδομής και κατασκευής 633 κατοικιών  εμάς και 300 του Συν/σμού ΟΤΕ και κάθε φορά που φτάνουμε στην πηγή ένα εμπόδιο, μια νέα γραφειοκρατία υψώνεται.. 
Αξίζει να επισημάνουμε ότι  έχουμε 70 Μέλη από την Ολλανδία που θέλουν άμεσα να επενδύσουν μαζί με  άλλους 209 Ολλανδούς και θέλουν να αγοράσουν τις μερίδες που πωλούνται αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έχουμε πάρει την επικύρωση του
ΣτΕ , πράγμα που δεν θα επιτευχθεί εάν καθυστερήσετε για άλλη μια φορά!!!!
Σας αναφέρω ότι η επένδυση του Συνεταιρισμού μας είναι 160.000.000€ και του Συνεταιρισμού ΟΤΕ 80.000.000€

Όπως αντιλαμβάνεστε η επένδυση είναι αρκετά μεγάλη για να δώσει ανάσα στην τοπική αγορά  και ιδιαίτερα στο χώρο της οικοδομής.

Είναι προκλητικό και απογοητευτικό να ευαγγελίζεστε επενδύσεις και ενώ είμαστε μπροστά σας, σας παρακαλούμε για να υλοποιηθεί η επένδυση και παρόλα αυτά εσείς μας αγνοείτε!!!
Ειλικρινώς ψάχνουμε σε ποια λογική και νομική κατεύθυνση είστε…

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Υπουργού κου Σταθάκη ώστε να επισπεύσει την όλη διαδικασία για να φύγει ο φάκελός μας προς το ΣτΕ.  το συντομότερο δυνατό.

Παρακαλώ πολύ όπως μας ενημερώσετε το ταχύτερο δυνατόν για το αποτέλεσμα των ενεργειών σας, όπως επίσης η επιστολή θέλουμε να δοθεί στον Υπουργό κο Σταθάκη. Δεν θα θέλαμε να την διαβάσει από τον τύπο…

Για όλα τα ανωτέρω προς αποφυγή παρεξήγησης των προθέσεών σας θα θέλαμε να μας ορίσετε μια συνάντηση με τον  Υπουργό κο Σταθάκη.

Τα τηλέφωνά μας είναι:
Πρόεδρος Δ.Σ. :  Μπότης- Μαθιουδάκης Παναγιώτης 6937161197 και 6975876802,
Γραμματεία: 2810-341563 ,6937161198, 6944548041.

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος

Μπότης- Μαθιουδάκης Παναγιώτης

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL